Whitelabel oplossingen

 

Meer marketing-power

Als marketingspecialist mogen foto, video en animatie niet in het portfolio ontbreken. Wij helpen jouw marketing-power te versterken. Wij pakken de aspecten op die je zelf niet in huis hebt. Heb je als bureau bijvoorbeeld geen mensen die kunnen animeren, dan vullen we jullie team graag aan. Dit kan uiteraard op alle vlakken. We bieden de volgende diensten als white-label aan: Foto, Video, Animatie, Webdesign, DTP en drukwerk.

 

De 7 voordelen van white-label-oplossingen:

  • Een totaaloplossing bieden
  • Profiteer van onze talenten
  • Blanksma & Blanksma waarborgt de kwaliteit en continuïteit
  • Behoud van de focus
  • Vertrouwd vast contact
  • Kostenefficiënt
  • Sterke klantbinding


Cipo Groepsfoto
Bredere oplossingen aandragen

Door de zogeheten white-label producten aan te bieden vergroot je het bereik van je bedrijf. Je kunt producten/diensten aanbieden waar je maar beperkte kennis van hebt. Zo hebben we bureau’s waar we de fotografie voor verzorgen of juist de video’s. In veel gevallen denken de opdrachtgevers zelfs dat wij van het bureau zelf zijn. Blanksma & Blanksma regelt alles zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.


Profiteer van onze talenten

Blanksma & Blanksma heeft een breed aanbod aan specialisten op alle gebieden. Hierdoor kun je niet alleen kiezen uit foto en video, maar ook animatie, webdesign of drukwerk aanbieden, je vult je portfolio gewoon aan met de oplossingen waar je zelf minder graag mee bezig wilt of kan zijn. Natuurlijk is het ook mooi meegenomen dat wij alle nodige apparatuur en studio’s in huis hebben.
Blanksma & Blanksma waarborgt de kwaliteit

Onze projectmanagers en specialisten met ruime ervaring begeleiden elke productie. Doordat je continu met Blanksma & Blanksma werkt, zorgen wij ook voor bewaking van jouw huisstijl.

Behoud zelf de focus

Terwijl Blanksma & Blanksma jouw klant helpt en het werk voor je doet, maak je tijd en ruimte vrij om je bezig te houden met de kernzaken binnen jouw eigen specialiteit.

 

Vertrouwd vast contact

Bij de white-label producten van Blanksma & Blanksma heb je steeds te maken met hetzelfde bedrijf en dezelfde personen, terwijl het gaat over verschillende oplossingen. Hierdoor voelt het contact vertrouwd aan. Bij freelancers krijg je vaak te maken met meerdere personen, administratie en werkstijlen. Dit kan een nadeel zijn, bovendien heb je nu gewoon één centraal aanspreekpunt.


Kostenefficiënt

Doordat Blanksma & Blanksma werkt voor meerdere bedrijven, kunnen we vanuit onszelf al kostenefficiënt te werk gaan . Blanksma & Blanksma heeft hierdoor zelf veel apparatuur, de specialisten en de ruimtes in huis. Dit bespaart je weer een hoop kosten.

Sterke klantbinding

Door de producten van Blanksma & Blanksma aan je portfolio toe te voegen, hoef je geen nee te verkopen. Dit voorkomt dat klanten aanverwante bedrijven gaan zoeken omdat jouw bedrijf zelf al over de juiste kennis en producten bezit.

De geplaatste afbeeldingen en video’s op deze pagina zijn opdrachten van reclamebureaus waarvan de opdrachtgever wist dat Blanksma & Blanksma de opdracht heeft uitgevoerd. Opdrachten waarbij dit niet duidelijk is kunnen wij hier uiteraard niet publiceren.