Over Blanksma & Blanksma

Blanksma & Blanksma

Wie wij zijn

Blanksma & Blanksma is creatief, jong en gretig maar ook zakelijk en ervaren. We houden van een directe en concrete aanpak, van heldere taal en passende oplossingen. Dankzij onze ervaring in de rol van zowel opdrachtgever als creatief, voelen we goed aan wat er speelt en wat er nodig is. Verschillende doelen vragen nou eenmaal om verschillende oplossingen. Uitdagingen waarin we graag onze tanden zetten.

wij creëren beeld

Wat wij doen

Blanksma & Blanksma brengt uw boodschap, u en uw doelgroep in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Wij zijn promotieprofessionals gespecialiseerd in foto, video en animatie, en pakken alles aan omtrent beeld. Op basis van uw wensen en doelen creëren wij promotionele oplossingen die werken. Blanksma & Blanksma is creatief, jong en gretig maar ook zakelijk en ervaren. Wij werken niet voor maar met onze opdrachtgevers, van kleine organisaties tot multinationals.

Blanksma & Blanksma voor promotie met een visie

Partners

Het Team

Jorrit
Blanksma

Sales & Producer


Jorrit heeft aan het het Grafisch Lyceum in Utrecht gestudeerd en heeft nadien in ’s-Hertogenbosch International Business Studies afgerond. Na zijn studie heeft hij gewerkt bij een aantal multinationals waar hij als Sales Manager sales, marketing en project management ervaring opdeed. Jorrit is een gepassioneerde perfectionist. Hij kijkt kritisch naar projecten, processen en doelen en is direct, open en resultaatgericht.

Timo
Blanksma

Creative Director & Regisseur


Timo behaalde aan het Fotonica zijn diploma op het gebied van Audio and Video Production. Vervolgens studeerde hij Cinematography and Film/Video Production in Santa Barbara (Californië) in de Verenigde Staten. Tijdens en direct na zijn studie heeft Timo als freelancer al voor vele grote opdrachtgevers mogen werken. Timo is bevlogen creatief, zeer gedreven en doelgericht. Hij is sociaal, betrokken en professioneel.

Bas
Witkop

Fotograaf


Bas studeerde automotive aan de IVA en kwam tot de conclusie dat hij foto’s maken heel leuk vindt. Hij stapte over naar de School voor Fotografie en volgde daar een voltijdopleiding. Via een werkervaringsplek is hij bij Blanksma & Blanksma terecht gekomen. Gevormd door de praktijk en met veel enthousiasme werkt Bas aan onze fotografie projecten. Met zijn creatieve inbreng zorgt hij voor mooie oplossingen en ideeën.

Myrthe
Linssen

Fotograaf


Myrthe studeerde fotografie aan het KW1C in Den Bosch. In het begin lag de focus vooral op kunst. Tijdens haar 4e jaars stage bij B&B trok de commerciële fotografie haar toch erg aan. Haar inzicht qua licht en compositie was al duidelijk merkbaar. Ze is dan ook bij Blanksma &Blanksma blijven werken gelijk na haar opleiding. Inmiddels is ze minstens zo sterk in commerciële fotografie als ze is in kunst.

Hugo
de Kok

Motion Graphic Designer & Videograaf


Hugo rondde zijn AV-productie opleiding af als Editor. Zijn Bachelor of Design behaalde hij als filmmaker aan de HKU. Tijdens zijn studie deed hij ervaring op bij Filmmore als VFX Artist en werkte aan verschillende bekende Nederlandse speelfilms en series. In het verleden werkte hij als freelancer al veel samen met Timo. Hugo werkt graag in een creatief team met verschillende disciplines. Hij gaat voor precisie en hoge kwaliteit.

Christian
Schoenmakers

PHP, CSS & Webshop Expert


Christian krijgt energie door het bedenken van creatieve oplossingen voor ingewikkelde online uitdagingen. Met zijn expertise op het gebied van webontwikkeling is geen uitdaging te gek. Hij heeft ervaring met diverse CMS systemen, zoals WordPress, Drupal en Magento. Naast websites heeft hij ook een ruime ervaring met webshops.

Mick
Gooren

Videograaf & Editor


Mick studeerde AV-produktie aan het KW1C in Den Bosch. In zijn laatste jaar kwam hij voor zijn afstudeerstage bij ons terecht. Zijn gevoel voor techniek en beeld vielen gelijk op. Als creatieve specialist en perfectionist past hij goed in het team. Zijn oog voor detail voegt altijd iets toe.

Dochterondernemingen